Produkt NavnForhandlerPris 
Zanussi ZCV65000WA 3.499,00 krTil Butik
Zanussi ZCV65000WA5.299,00 krTil Butik

Hvis du leder efter et komfur, men ikke vil betale en formue for det, så vil Zanussi ZCV65000WA sikkert være noget for dig. Modellens pris ligger i den lave ende af skalaen, men det er ikke fordi, at den er så meget dårligere, end de dyre komfurer, der er endda nogle ting, som er bedre end de dyre modeller.

En ting som gøre dette komfur meget populær, er dens store ovnkapacitet, hele 68 liter, hvilket en tilpas stor størrelse, og op til 20% større end andre ovne. Bagepladerne er selvfølgelig også større, så du ikke så let kommer til at løbe tør for plads. Du har også 5 ribber inde i ovnen, hvilket giver dig god plads inde i ovnen. Komfuret kommer også med alle de basale funktioner som fx under og overvarme, grill, varmluft.

Der er også tænkt på sikkerheden, når de lavede dette komfur, ovnlåget har 3 lag glas, for at holde en overfladetemperaturen nede. Temperaturen uden på låget bliver kun 20 grader højere end stuetemperaturen. Der er også en børnesikring, for at holde små nysgerrige finder ude, så de ikke kommer til skade ved de høje temperaturen.

Når du skal gøre ovnen ren, så kan du nemt gøre ovnlågen rent, da glasset kan tages af uden brug af værktøj. Hvis du vil så kan du også tage hele ovnlåget, det kan være en fordel, når du skal gøre rent inde i ovnen.

Dette komfur får et A i energimærke, hvilket er meget godt. Komfuret har også en skuffe i bunden, hvor du kan opbevare dine kogeplader. Kogepladen har som normalt 4 kogezoner, hvilket burde være nok. Zanussi ZCV65000WA har et klassisk design med popup knapper, hvilket gøre komfuret nemmere at gøre rent.

Dette komfur er et rigtigt populært komfur hos forbrugerne, på Whiteaway får dette komfur 4,3 stjerner ud af 5. Hvis du leder efter en billig løsning, men stadig vil have noget godt, så vil dette komfur være noget  for dig.