Hvis du leder efter en løsning på at slippe for at slå græsset, så har du måske kigget lidt på en robotplæneklipper. Men de fleste er bare sindsyg dyre og er de billige overhoved noget hver. Det er WORX ROBOTPLÆNEKLIPPER LANDROID S 500 M2 til en pris på 4.723, som er billiger end de fleste robotplæneklippere.

Worx Landroid er udstyret nye smarte funktioner, der giver din plæne det bedste. Efter noget tid vil din plæne endda også bliver flottere med dens bioklip funktion. En bioklip funktion er, hvor at det græs den slår kastes ned på græsplænen igen, så det kan fungere, som gødning.

Robotten er ekstremt brugervenlig, der er nemlig ikke noget display på robotten. Alle indstillinger foregår på robottens app, hvor du kan indstille den til at køre på bestemte dage og tidspunkter. Men du kan også starte den på robotten.

En stor fordel med denne robotplæneklipper er at den når helt ind til kanten. Knivene er placeret helt ude i siden af maskinen, så det er lettere for den at komme helt ud til kanterne. Så du slipper for at skulle selv tage en omgang rundt i kanterne for at få det sidste med.

Robotten har 3 knive, der sidder på en drejedisk. Knivene på maskinen er nemme og billige at skifte. Disken, som knivene sidder på har en frem og tilbageløb funktion, som gør at man ikke skal vende knivene. Robotten skal ikke havde så meget vedligeholdelse. Knivene skal selvfølgelig skiftes, når de er blevet sløve. Hvis de ikke bliver skiftet, så vil den ikke kunne slå græsset men bare ødelægge det, så det bliver brunt i enderne. Hvis du skal gøre robotten ren, kan du tage en tør svamp eller en blød børste og tør den af. Du skal helst undgå at bruge vand og sæbe.

Robotten har et 20 V Max 2,0 Ah Li-Ion batteri, der kan køre i en time. Når den er ved at løbe tør for strøm, kører den automatisk tilbage til ladestationen for at lade op. Det tager cirka 80 minutter om at lade fuldt op.

WORX Landroid S kan klippe græsplæner, der er op til 500 m2 store, hvis du har en større have, kan vi anbefale at tage en M eller en L model. Hvis du har en bakke i din have, er det heller ikke noget problem, den kan nemlig klare hældninger op til 20 grader.

Robotten har også en regnsensor, som gør at den automatisk kører tilbage til ladestationen, hvis den kan mærke at det regner. Den har også en zone funktion, hvor du kan vælge en bestemt zone af din græsplæne der skal klippes. robotten har også en robotten er målt til at larme med 68 decibel, som er lidt højere end en normal samtale.

Til at sætte robotten op følger der nogen kant tråd med, som du sætter rundt i kanten af din græsplæne for at afmærke det område, hvor den skal køre. Men ting, som træer vil robotten køre ind i og vende om. Til at starte vil tråden være lidt synlig. Men efter noget tid vil græsset være groet over det og den vil ikke være så nem at spotte.

Du kan se mere information om produktet her.