Produkt NavnForhandlerPris 
Wilfa SJ-150A Juicemaster Alu Testvinder1.415,00 krTil Butik

Wilfa SJ-150A Juicemaster Alu er helt klart en af de bedste slow juicer du kan få. Det er god kvalitet, og koster ikke en halv bondegård.

Denne juicepresser har også vundet politikens test om pressere og slow juicere. Dommeren Lene Vietz som er kok og konditor, siger blandt andet “Juicemasteren presser råvarerne langsommere igennem, så man får en mere reel juice. Derfor bliver juicen og næringsstofferne presset mere ud – frem for skubbet ud – af frugterne og grøntsagerne.”

Denne juicepresser koster kun 759 kr, og til den pris får du en super god juicepresser. Lavet af aluminium, med en 150 watt motor, som er meget effektiv med 75 omdrejninger i Minuttet, men også meget stille. Du får oven i købet også en lille kladde med opskrifter til forskellige juice, hvis du mangler inspiration.

Det kan godt være at slow juicer ikke lyder så attraktivt. Men det gør faktisk, at juicen holder længere, da juicen bliver iltet mindst mulig. Så gør det også at juicen får en meget fyldig smag.

Når du bruger denne her juicepresser, kan du få mest ud af frugterne, da det resterende af frugten eller grøntsagerne bliver samlet op i en skål, og kan bruges til andet madlavning.

Slow juicing har altid været den bedste måde at lave juice på, da den med denne metode bevarer 50% flere vitaminer i din juice, end du ellers ville havde haft.

Den er også meget nem at skille af, når at den skal gøres ren. Den tåler dog ikke maskinopvask, men det er meget nemt og hurtig at gøre den ren. Hvis der er noget der sidder fast inde i maskinen, kan du let trykke på en knap bagpå, for at få den til at køre baglæns.

Wilfa SJ-150A Juicemaster har fået rigtig gode anmeldelser med 4,2 ud af 5 stjerner. En person skriver fx “Har nu brugt min juicemaster flere gange, og glæder mig til hver dag, at nyde den skønne og sunde grøntsags/frugtjuice.Og så er den tilmed nem at rengøre.”

Du kan se mere information om produktet her.