Produkt NavnForhandlerPris 
Wilfa Vanilje Icm-c15 Ismaskine - Sølv1.590,00 krTil Butik
Wilfa Vanilje Icm-c15 Ismaskine - Sølv1.590,00 krTil Butik

Wilfa ICM-C15 er en super god fuldautomatisk ismaskine der kan lave alle dine farvoritter og giver også muglig hed for at prøve nye smage. Du skal bare blande ingredienserne sammen og starte maskinen og så laver den isen for dig.

Ismaskinen fra wilfa har et meget simelt og flot design. selvom at maskinen er lidt mindre end andre ismaskiner så er der alligevel god plads i maskinen på 1,5 liter som vil svare til 900 ml is. Ismaskinen har også en kompressor, som vil sørge for at isen er kold når den er færdig så du ikke behøver at sætte isen i fryseren hvis den skal være kold.

På låget af maskinen er der en meget praktisk dispensor så du kan tilsætte ingredienser imens at maskinen kører rundt. Det kan være super praktisk hvis der for eksempel skal nødder eller chokolade stykker i isen. På ismaskinen er der et lille digital timer på låget som viser hvor lang tid der er til at isen er færdig.

Ismaskinen har også en Hold-kold funktion som er en super god og praktisk funktion som gør at isen den forbliver kold efter at du har lavet den indtil at den skal serveres. Det kan også være super godt fordi at maskinen larmer lidt når den kører så i stedet for at lade den køre mens at i spiser så kan du bare lave den noget før og så sætte den på hold kold funktion mens at i spiser.

Wilfa ICM-C15 kan lave en rigtig god vanilieis, citronsorbet og yougurtis og alle bliver super gode og cremet. Ismaskinen vuderes til at være super brugervenlig og det er specielt godt hvis nu at det skal gå lidt stærkt.

Ismaskinen er også super nem at gøre rent alle dele til maskinen som kan tages af kan komme i opvaskemaskinen og resten af maskinen kan tøres over med en fugtig klud. Maskinen vejer hele 10 kilo så den står godt fast der hvor den står.

Wilfa ICM-C15 klarer sig også godt i test den har vundet et par danske test med også nogle norske og svenske. Den har vundet i Bomagasinet, madmaskiner, tænk, Råd & Rön Klikk.no og Dinside.no. Sammen med det så har den også fået mange gode brugerandmeldelser på pricerunner for den 4,7 stjerner ud af 91 anmeldelser.