Produkt NavnForhandlerPris 
Wilfa Fs-200w Pålægsmaskine Pålægsmaskine - Aluminium749,00 krTil Butik
Wilfa FS-200W1.299,00 krTil Butik

Wilfa FS-200W er en pålægsmaskine lavet af det kendte mærke Wilfa. Wilfa er kendt for, at lave små elektriske produkter til husholdning. Kvaliteten er i orden hos Wilfa, og her er FS-200W ingen undtagelse.

Denne model er nemlig lavet i gode kvalitetsmaterialer som aluminium og en skarp kniv. Wilfa har også tænkt på, at designet skal være flot, da de lavede modellen. Den kommer nemlig i et flot design, som ser rigtig godt ud. Maskinen er heller ikke særlig stor, så den kommer ikke til at fylde særlig meget. I bunden af maskinen kommer den med gummifødder, som sørger for, at den bliver hvor den er sat

Men det er selvfølgelig ikke kun et godt design, der gør en god pålægsmaskine, den skal jo også have en god ydeevne, og det er ikke noget problem med denne model. Den kommer med en motor på hele 200w. Du kan også justere i tykkelsen på skiverne mellem 0-15 mm, så man både kan lave tyndt pålæg og tykke franskbrød skiver.

En rigtig god ting ved denne model er, at den er meget enkelt at rengøre, dog så kan kniven ikke komme i opvaskemaskinen da man forlænger levetiden på maskinen.

Wilfa FS-200W kan varmt anbefales her fra, da den kommer med mange gode funktioner, som gør modellen nemmere at bruge. Det flotte er også en god fordel. Alt det kan du få til en god og fornuftig pris.