Produkt NavnForhandlerPris 
Wilfa Bm-50 Bagemaskine1.143,00 krTil Butik
Wilfa Bm-50 Bagemaskine1.143,00 krTil Butik

Wilfa BM-50 bagemaskine kan gøre dit liv lidt nemmere. Fordi hvis du gerne vil have hjemmelavet brød, men du ikke gider til at bage det, så kan du få bagemaskine til at gøre alt for dig. Så du skal ikke gøre andet, end at komme ingredienserne ned i maskinen og trykke på start. Så vil der efter et par timer være friskbagt brød til dig.

Modellen kommer i et flot hvidt design, som ser rigtig godt ud. Bagemaskinen står også på gummifødder, så den står fast, hvor du har sat den Bagemaskinen er en af de bagemaskiner, som kan lave mest brød på en gang. Den kan nemlig lave helt op til 1500 gram brød. Hvis du ikke har brug for så meget brød, så kan du også vælge mellem 500 gram og 1000 gram.

Modellen har også hele 13 forskellige bageprogrammer, heriblandt et glutenfrit program. Modellen har også en timer funktion, hvor du kan udskyde bagningen. Så du vil kunne indstille maskinen og komme ingredienserne ned i maskinen, inden at du går i seng, så når du står op, så vil der være friskbagt brød til dig. Sammen med det så har den også en holdvarm funktion.

På bagemaskinen kan du også indstille, hvordan skorpen skal være, om den skal være lys, medium eller mørk. Hvis du gerne vil have nødder, rosiner, kerner eller hvad du kan finde på ned i brødet, så er det også muligt at gøre det under æltningen.