Produkt NavnForhandlerPris 
Wilfa BM-10 Bagemaskine hvid469,00 krTil Butik
Wilfa BM-10 Bagemaskine hvid469,00 krTil Butik

Hvis du gerne vil gøre dit liv lidt nemmere og lidt mere luksus, så kan det være, at du skal have anskaffet dig en bagemaskine. En bagemaskine er en super smart ting, den kan nemlig, som navnet også hentyder til nemlig at bage. Med denne bagemaskine Wilfa BM-10 kan du bage alt fra brød til pizzadej og kage.

Bagemaskinen er lavet i en flot hvid farve, som ser rigtig godt ud. Bagemaskinen er designet, så den er holder en kold temperatur på ydersiden. Bagemaskinen har også et lille vindue i toppen, så du kan holde øje med bagningen. Bagemaskinen kan bage i 3 forskellige størrelser: 500 gram, 750 gram og 1 kilo.

Bagemaskinen kommer med hele 13 forskellige bageprogrammer, så du kan vælge lige det program, som du skal bruge. Du har også mulighed for at vælge, hvordan skorpen skal være, om den skal være let, medium eller mørk skorpe.

Modellen har selvfølgelig også en timer funktion, som gør at du kan udskyde bagningen med op til 13 timer. Det vil sige, at du kan starte bagemaskinen, inden du går i seng, og så sætte en timer. Så den går i gang med at bage om natten, og så er brødet færdigbagt når du står op.

Hvis du nu ikke holder tidsplanen helt, og bagningen er færdig før du er klar, så har den en holde varm funktion, som vil kunne holde brødet varmt, i op til 1 time efter brødet er færdig. En ting man dog skal være opmærksom på, er at bagemaskinen larme en lille smule mere end andre bagemaskiner, så hvis du vil bruge timer funktionen, og den kommer til at køre om natten, så kan det være en god ide, at du ikke stiller den i rummet ved siden af dit soveværelse.

Denne bagemaskine er en af de billigere modeller på markedet, med en pris på kun 469 kr, hvilket ikke er særlig meget, i forhold til at andre bagemaskiner, der godt kan komme op og koste over et tusinde kroner. Men selvom at den ikke koster så meget, så får du stadig en god bagemaskine, som du sikkert bliver glad for.