Produkt NavnForhandlerPris 
Toyota SPJ17XL1.489,00 krTil Butik

Denne symaskine kommer fra et mærke, som du måske ikke vidste lavede symaskiner, nemlig Toyota. Men faktisk lavede Toyota symaskiner, før de lavede biler, så de har lavet symaskiner i mange år og er meget erfaren med, hvordan de skal laves.

Her har vi taget fokus på Toyota SPJ17XL, som er en meget god mekanisk symaskine. En mekanisk symaskine kendetegnes ved, at den er mere simpel end en elektronisk symaskine, hvilket også gør den billigere, da den ofte ikke har så mange funktioner. Alt det gør, at en mekanisk ofte egner sig bedst til nybegyndere.

Toyota SPJ17XL kommer med nogle gode egenskaber, som du sikkert vil få god brug af. Modellen kommer fx med hele 17 sømme, automatisk knaphul, automatisk nåletråder og friarm.

Toyota SPJ17XL kommer i et godt ergonomiske design, som er komfortabel at bruge i længere tid, da du kan sidde ret op og stadig se dit arbejde uden problemer. Trykfoden på modellen er specialdesignet og kan sy gennem helt op til 12 lag stof.

Alt i alt så er denne symaskine et godt og fornuftigt valg. Maskinen velegner sig bedst til nybegyndere eller børn, da det er en mekanisk. Hvis du er rigtig god til at sy, og ikke længere er en nybegyndere, vil vi anbefale, at du køber en elektronisk model i stedet for.