Produkt NavnForhandlerPris 
Thermex Super Silent new 60 HV DEMO1.673,00 krTil Butik
Thermex Super Silent new 60 HV DEMO1.898,00 krTil Butik

Thermex super silent er den eneste emhætter her, som er en indsats emhætte. Det er lidt mærkeligt at teste organisationer som Råd & Rön og Forbrugerrådet Tænk, ikke har inkluderet disse emhætte. Men det betyder ikke at de er dårlige, Thermex super silent er nemlig meget populær hos forbrugerne, den får 4,1 stjerner ud af 18 anmeldelser.

En ting som gør denne emhætte meget populær hos forbrugerne, er nok dens pris, kun koster 1.898 kroner, hvilket i forhold til andre modeller på markedet, er ret billigt. Men det er ikke fordi, at den er så meget dårligere. Den har nemlig den samme sugeevne, som mange andre modeller, og kan meget af de samme ting, som en dyr emhætte.

Denne emhætte er bedst egnet til et mindre køkken, da den har en sugekapacitet på 444 m3/T, hvilket passer godt til et mindre køkken. Thermex super silent har 3 forskellige indstillinger, for meget den kan suge. Når du har sat den på den højeste, kan den godt larme en smule med 67 dba.

Thermex super silent har selvfølgelig også LED belysning. Det er to indbygget pærer, som sidder bagerst på emhætten. Pærerne er selvfølgelig meget strømbesparende, og skal normalt aldrig skiftes.