Robotter er begyndt at gøre mere og mere arbejde for os. Det er meget på fabrikker og på arbejdsmarkedet. Men der er også robotter der bare gøre livet nemmere. for eksempel en robot plæneklipper. Men det er ikke helt billig, så det er en god ide at sætte sig lidt ind i, hvilken en der er bedst. Så her har du en rigtig godt forslag “TEXAS SMART G-FORCE SB900 ROBOTPLÆNEKLIPPER.”

Denne robotplæneklipper klarer jobbet og kan klippe helt op til 900 m2 og kan klippe i hældninger op til 17 grader.

Robotten har en regnsensor, da den ikke tåler for meget vand. Så vil den automatisk køre ind i ladestationen for at lade op og skåne sig selv for regnen.

TEXAS SMART G-FORCE SB900 har et 2.9 Ah batteri og en 24 watts motor. Batteriet er et rigtig godt batteri, som luftforurening 20% mindre. Batteriet kan køre i en time, når det så er ved at løbe tør for strøm, så kører den automatisk tilbage til ladestationen, der tager den en time om at lade op.

Tre små flyvende knive giver den perfekte og tætte klipning til din græsplæne. En bioklipning er, hvor at det klippede græs bliver smidt ned på græsplænen igen, så det kan bruges som gødning. Så slipper du også for at tømme græs beholderen.

Knivene giver dig et rent snit, som ikke bare ser godt ud, men det sørger også for, at græsset ikke visner i spidserne. Det mindsker chancen for at få svampe. Robotplæneklipperen kan klippe en bredde på 18 cm.

Den har også en kantklipning funktion, det siger nok sig selv. Den tager nemlig en tur rundt om din græsplæne for at få det hele med.

Man kan godt blive lidt bekymret, for at din robotplæneklipper til 5.449 kr skulle blive stjålet. Men robotten har et pinkode system, der gør at den er ubrugelig uden for det område, du har sat den til at klippe. Medmindre at de har pinkoden. Så med mindre at de har koden til den, Så kan de kun klippe din plæne. Men, hvis det nu skulle ske så er du også forsikret med en normal indboforsikring.

Du kan se mere information om produktet her.