Her er endnu en rigtig god hækkeklipper og denne gang fra Texas. Texas er et mærke, som laver meget udstyr til haven som plæneklipper, men de kan også finde ud af at lave hækkeklippere. Her kigger vi lidt nærmere på Texas hækkeklipper HTE 550.

Texas hækkeklipper HTE 550 er en hækkeklipper, som egner sig bedst til mindre haver. Hækkeklipperen har en god vægt på 2,8 kilo. Det er vigtigt, at hækkeklipperen ikke vejer så meget, så man ikke bliver hurtigt træt i armen. Og her har denne hækkeklipper en god vægt. Denne model kommer med et håndtag, som kan dreje 180 grader for komfortabel brug.

Denne hækkeklipper har en Sværdlængde på 51 cm, hvilket er en god længde. Denne hækkeklipper kan klippe både tynde og tykke grene. Den kan klipper grene over, som er maks 20 mm brede.

Texas hækkeklipper HTE 550 er en hækkeklipper, som kører på el og bruger ledning. Hækkeklipperen har en effekt på 550 watt, og Motoren i hækkeklipperen er på 230 volt. Knivbremsen er elektrisk, hvilket er en fordel, da hækkeklipperen kan stoppe på kun 1 sekund.