Produkt NavnForhandlerPris 
Tefal Snack Collection Sw852d12 Toastmaskine570,00 krTil Butik
Tefal Snack Collection SW852D12 Toastmaskine570,00 krTil Butik

Tefal Snack Collection er en super god toaster til en fornuftig pris. Men udover, at være en super god toaster så følger der også plader til belgiske vafler. Så du kan sparre lidt penge, ved at købe Tefal Snack Collection.

Pladerne på toasteren kan tages af, for at det er lettere at skifte mellem forskællige typer af plader. Derudover kan der købes yderliger 10 forskællige plader til eksempelvis tynde vafler, donuts eller pandekager.

Alle pladerne har et Non-stick belægning, så de er nemmere at gøre rent. Alle pladerne tåler også at komme i opvaskemaskinen, for at gøre rengøringen en del lettere. Pladerne sættes nemt i maskinen med et enkelt klik, og lige så nemt er det at tage dem ud igen, det kræver kun et enkelt tryk på en knap.

Toasteren er delvist lavet af plastik mens resten af maskinen er lavet af rustfritstål. På maskinen er der en indikatorlampe der fortæller, hvornår toasteren har opnået den optimale temperatur, og er klar til brug. På siden af maskinen er der også en tænd/sluk knap, så du ikke behøver at hive stikket ud af kontakten, for at slukke den.

Tefal Snack Collection har en effekt på 700W, hvilket betyder, at den hurtigt kan varme op til den optimale temperatur. Håndtaget på maskinen klikker fast til maskinen, så den ikke ved en fejl kommer til at bliver åbnet.

I test klarer Tefal Snack Collection sig godt, den har blandt andet vundet i den tysken ETM testmagasin og hos Technik Zu hause. I brugeranmeldelser for den 4,8 stjerner på skousen.