Produkt NavnForhandlerPris 
Tefal frituregryde - Easy Pro499,00 krTil Butik

Tefal Easypro er en super god og multifunktionel frituregryde, som er super god til, at lave for eksempel sprøde pommes frites. Men den kan også tilberede kødretter, og tilbehør til eksempelvis farlafler.

Tefal Easypro er en super brugervenlig model, der er let at bruge. Det er let at finde de rigtige indstillinger, og at holde øje med de igangværende fritering. Frituregryden er også super nem at gøre rent, da både kurv, kedel og håndtag kan vaskes i opvaskemaskine

Tefal Easypro skuffer ikke, når det kommer til det færdige resultat pommes fritesene bliver både jævne i farven, og teksturen og er nær helt perfekt. Det gælder både når man tilberede den anbefalde 450 gram, og den maksimale 900 gram.

Frituregryden er en af de hurtigste modeller på markedet, og er op til flere minutter hurtigere, end andre gode modeller. Det går især stærkt, når man kun bruger den anbefalede 450 gram.

Temperaturen i maskinen er også meget stabil, hvilket giver et meget jævnt resultat. Hvis temperaturen skifter meget, så kan det betyde at pommes fritene, bliver for brune uden på, og halv rå inden i.

Med denne frituregryde er der også tænkt på sikkerheden. Tænd og sluk knappen indikere tydeligt, om maskinen er i brug, så man ikke kommer til at brænde sig. Modellen er også meget nem at opbevare.

Tefal Easypro klarer sig også godt i test. Den har blandt andet vundet i det danske forbrugerråd tænk, den svenske forbrugerråd Råd & Rön og den topscorer også i den svenke testavis Icakuriren. Den får også 4,2 stjerner ud af 5 på pricerunner.