Produkt NavnForhandlerPris 
Steba SV50 828,00 krTil Butik
Steba SV50 Ny model - IPX7818,00 krTil Butik

Hvis du vil gå efter, at lave dine madvarer så godt som overhoved muligt, så burde du kigge efter en sous vide maskine. Sous vide er ikke et helt nyt koncept, men har eksisteret i noget tid, men det var kun professionelle, som kunne bruge den. Men nu er der også kommet produkter til private. Og et af de produkter er Steba SV50, som er en af de rigtig gode

Hvis du ikke ved hvad en sous vide maskine, er så er det en måde, hvor man kan tilberede madvarer i vakuum. Navnet sous vide er fransk og betyder “under vakuum.” Processen består af 3 lette trin, først så krydrer eller marinerer du maden, så vakuum pakker du den, og til sidst så sætter du maden ned i en gryde, hvor du også sætter din sous vide maskine, og så tænder du bare maskinen, og så lader du den bare stå, indtil den er færdig.

Steba SV50 er lavet af den gode kvalitet, som Steba maskiner er lavet af, kabinettet er lavet af rustfrit stål. Sous vide maskinen har et lille oplyst display, som styres af en lille drejeknap. På displayet kan du se temperaturen og tiden. Med Steba SV50 er det muligt at sætte en timer helt op til 99 timer. En rigtig god ting ved denne sous vide maskine, er at den er meget lydsvag, så hvis den skal stå og tilberede over natten, så vil den ikke forstyrre så meget som andre sous vide maskiner.

Når man tænker på sous vide, så tænker man måske mest på tilberedning af kød men, den kan faktisk også bruges, til at tilberede grøntsager og kartofler. Stepha SV50 er af typen cirkulator, som betyder at den cirkulerer vandet rundt i gryden, for at holde en jævn temperatur, og at maden bliver tilberedt ens alle steder.

En god ting ved Steba SV50, er at den har et stort temperaturområde helt fra 0-90 grader, så den kan tilpasse sig lige den mad, som du skal lave. Steba SV50 er også en af de mere energivenlige sous vide maskiner, hvilket også er en af grundene til at den har fået så god respons.

Sous vide maskinen Steba SV50 har fået rigtig god respons, den er blandt andet blevet kåret som topscorer i forbrugerrådet tænk, og den svenske forbrugerrådet Råd & Rön. På Skousen får den også hele 4.8 stjerner ud af 30 bedømmelser.