Produkt NavnForhandlerPris 
Steba Sous Vide 10L/8L 1.195,00 krTil Butik
Steba SV2 10L cirkulation1.195,00 krTil Butik

Sous vide har i længe været en metode, som kun de helt professionelle kunne bruge, men nu er der begyndt, at komme produkter, som er til private. Så hvis du leder efter sådan en maskine, så kan vi anbefale Steba SV100 pro.

Sous vide kan måske være lidt svært at forstå, men kort sagt så er det en måde at tilberede din mad, ved at maden bliver vakuumpakket, og derefter sættes det ned i noget vand, i forholdsvis lave temperaturer. Og fordi, at det er vakuumpakket, så vil kødet ikke miste nært så meget smag, som det ellers ville på den traditionelle måde.

Sous vide maskine er super god til at holde en stabil temperatur, og kan varme helt op til 30 liter, med en nøjagtighed på 0,1°C. Maskinen har også et meget simpelt oplyst LCD display, som er nemt at finde ud af, hvor du kan indstille temperaturen, tiden og se den aktuelle temperatur.

En ting du dog skal være opmærksom på er, at Steba SV 100 prof er en af de lidt større modeller, så du skal havde en gryde, som er mindst 15 cm dyb. Steba SV100 prof har et meget enkelt design, som er lavet af rustfrit stål.

Sous vide maskine Steba SV100 prof er en super god sous vide maskinen, og det kan man også se på den respons, som den har fået. Den har fået hele 4,6 stjerner på Skousen og så har den vundet i den norske klikk.no’s test om sous vide maskiner.