Produkt NavnForhandlerPris 
Sole F63 Bluetooth12.900,00 krTil Butik

Sole F63 er et super godt løbebånd, som ligger godt i mellemklassen inden for prisen. Men det betyder ikke at den er dårlig, Dette løbebånd er nemlig en af de bedste til prisen, specielt i mellemklassen. Den minder meget om dens storebror Sole F85, som er bedre, men den er også meget dyrere.

Sole F63 giver dig ekstra god plads til at løbe på, i forhold til andre løbebånd. Den har en løbeflade på 152 cm x 51 cm. Løbebåndet har en tophastighed på 20 km/t, hvilket vil være nok, til at udfordre selv en godt trænet løber. Løbefladen bevæger sig med en 3 hk motor. Du har også mulighed for at løbe med en stigning på 15%, så det føles som at løbe op af bakke.

En ting som vil gøre din løbetræning mere behagelig, vil være den gode affjedring i løbefladen, det giver dig en god oplevelse, og skåner dine ben og knæ mere, end hvis du løb på hårdt asfalt

En ting som er lidt overraskende, er at der også følger et trådløst pulsbælte med, som du kan tilslutte til løbebåndet via bluetooth. Sole F63 kommer også med indbyggede højtalere, hvor du kan slå din iphone eller mp3 afspiller til, for at høre musik. Fordi eller kan det godt blive lidt kedeligt, hvis man løber uden musik.

Sole F63 kommer med et godt stort display med store knapper. Displayet er meget nemt at finde rundt i og viser alt, hvad du har brug for under din træning. Den viser blandt andet distance, kalorier, tid, hastighed, stigning og puls, hvis du har det trådløse pulsbælte slået til. Displayet har store knapper, så du nemt kan justere i din træning. Løbebåndet kommer også med 6 forskellige træningsprogrammer, heriblandt fedtforbrænding program og cardio program.

Et løbebånd kan godt fylde meget, så for at få dette løbebånd til at fylde mindre, så kan du klappe den sammen. Så i stedet for at fylde 210 x 89 x 144 cm så fylder den kun 120 x 89 x 185 cm. Løbebåndet vejer dog hele 145 kilo, hvilket er ret meget, men det skyldes den gode byggekvalitet. Men for at gøre det nemmere at flytte rundt på den, så kommer den med 4 hjul i bunden, som gør den nemt at flytte på den.

Som sagt så er dette løbebånd et af de bedste i mellemklassen. Den kommer med en super god byggekvalitet og gode funktioner til en acceptabel pris. Løbebåndet har også en lang levetid, selvom den bliver brugt meget flittigt. Dette løbebånd egner sig perfekt, til en som  sætter pris på god kvalitet, men ikke vil give mange tusinde for den gode kvalitet.