Produkt NavnForhandlerPris 
KitchenAid 111EMS6.499,00 krTil Butik

hvis du gerne vil havde en god start på dagen med et frisk glas juice, og hvis du også gerne vil give lidt ekstra, for at det skal være det bedste af det bedste. så burde du kigge lidt på Smeg SJF01RDSK.

Med juiceren fra Smeg kan du starte dagen ud med din helt egen hjemmelavet juice helt efter din egen smag. Maskine sørger for, at den laver den så god som muligt. Så vælger du selv hvad der skal i den.

Denne juicer er en slowjuicer. Det lyder måske ikke så attraktiv. Men det fungere sådan, at frugterne bliver presset langsomt med en kraftig skrue. I stedet for at bruge knive, som bare flænser frugterne i stykker. Når du bruger en slowjuicer, beholder du 50% flere vitaminer i din juice, der er også flere fibre i juicen når du bruger slowjuicer. Når du bruger en traditionel juicer der bruger knive, kommer der også skum i toppen, det slipper du for når du bruger slowjuicer.

Juiceren er lavet af rustfrit stål og plastik, og de har en slags creme farve. Den er 41,26 cm høj, 17,06 cm lang og 26,96 cm bred, og vejer 7,4 kilo. Juiceren følger også Smeg retro design, som er Smegs ikonisk stil, som ser rigtig godt ud i et moderne køkken.

Med denne juicer fra Smeg kan du selv indstille konsistensen på juicen. Den har nemlig en indre si, som har en børste der kan filtrere frugtkød fra, hvis du ønsker det. Så du kan lave din juice helt, som du vil have den. Den har også en reverse funktion, hvis nu at noget skulle sætte sig fast i maskinen, så kan du få den til at køre baglæns.

Juiceren har en meget kraftig skrue som presser frugterne, men navnet slowjuicer passer også meget godt til den, den den har nemlig kun 43 omdrejninger i minuttet. Den har en 150 watt motor som er meget effektiv.

Du kan se mere information om produktet her.