Produkt NavnForhandlerPris 
Siemens SN457W03MS5.799,00 krTil Butik
Siemens SN457W03MS 5.799,00 krTil Butik

Siemens SN457W03MS er en super god opvaskemaskine, som klarer opvasken med lethed. Så er denne opvaskemaskine også i energiklasse A+++, som er det bedste der er lige nu. Så den spiller næsten ingen strøm.

Opvaskemaskinen har en stor størelse på hele 14 kuverter, som helt klart vi være nok til en normal børnefamilie. Så har denne opvaskemaskine også udskiftet bestikkurven med en bestikhylde. Sammen med det så er opvaskemaskinen også meget lydsvag, den larmer nemlig kun med 44 dB(A).

Opvaskemaskinen er meget godt indrettet med en bestikkurv øverst, hvor der også er plads til lidt større køkkenredskaber, som brødknive og grydeskeer. Under bestikkurven har den selvfølgelig også en over og underkurv. Overkuveren kan justeres i hele 3 niveauer, så hvis de store gryder skal vaskes, så kan du bare løfte den lidt op.

Hvis du nu har nogle fine tynde vinglas, der helst skal beskyttes under vasken, så er der en smart glasholder til underkurven, (se billedet under) hvor du kan sætte vinglassene fast, og så bliver de beskyttet

Opvaskemaskinen måler også vandets hårdhedsgrad ved hjælp af en særlig glasbestyttelses teknik. Sammen med det så har den også en varmeveksler, så du undgår kraftige kulde eller varme chok. Siemens garantere også, at alle dine sarte glas, vil blive skånet og beskyttet.

Hvis nu at opvasken skal gå lidt hurtigt, til for eksempel en fest, så kan du gøre opvaske tiden op til 50% kortere med variospeed plus, som virker på næsten alle funktioner. Og er det meget beskidt, så kan du slå intensiv zone til, som øger spuletrykket i underkurven, uden at påvirke overkurven. Intensiv zone virker også til alle programmerne.

Hvis maskinen er ved at blive lidt beskidt, så kan du tænde for machine care, som fjerner alt kalk og fedt fra maskinen. Så du kan være sikker på, at opvaskemaskinen altid er ren. Siemens SN457W03MS har også er en meget smart tørrefunktione, med zeolit kan den sørge for at der er helt tørt i maskine efter brug.

Siemens SN457W03MS har fået rigtig gode brugeranmeldelser. Den får nemlig 4,6 stjerner af 56 anmeldelser. Så får den også en tredjeplads i boomagasinets test med opvaskemaskiner.