Produkt NavnForhandlerPris 
Siemens KA90DVI20 12.089,00 krTil Butik
Siemens KA90DVI2013.659,00 krTil Butik
Siemens KA90DVI20 Amerikanerskab14.995,00 krTil Butik

Et køleskab er blevet en ting, du bare skal havde i denne her tid. Næsten alt hvad vi køber stiller vi i køleskabet, og så tager vi det ud når vi har brug for det. Så hvis du står og mangler et køleskab, eller bare trænger til et nyt, så burde du overveje Siemens KA90DVI20.

Køleskabet er lavet af rustfri stål, som er passer godt ind i de moderne køkkener. Det er også et stort køleskab med 91 cm bred og 177 cm høj køleskab, og 63 cm dyb og 77,4 cm med håndtag, og så vejer den 103 kilo. Køleskabet har en kølekapacitet på 370 liter og en frysekapacitet på 163 liter.

Køleskabet har også en vanddispenser, som måske lyder dumt og spild af penge, men der faktisk meget rart at altid havde noget dejlig koldt vand lige fra køleskabet. Køleskabet har også en is dispenser, som bare er ren luksus at have. Så i stedet for at stå med isterningeposer, hvor til at de er frosne, så kan du bare trykke og så er der friske isterninger hele tiden. Hvis der ikke er flere isterninger så er køleskabet hurtig til at lave flere.

Ventilatoren i køleskabet vil altid sørge for at der er den samme temperatur i køleskabet hele tiden. Køleskabet er også bliver også meget nem at gøre ren, da den har en fedtafvisende overflade. Du får også et lille LED lys inde i køleskabet, så du kan se dine madvarer.

Dem der har Købt dette køleskab, ser ud til at være meget glade for det. Den får 4.5 stjerner ud af 5 på Whiteaway og 3,8 stjerner på skousen. En person skriver i en anmeldelse “jeg købte køleskabet for 1 mdr. siden, og er meget glad for det. Specielt det store rum ved vanddispensere der gør at store kander kan blive fyldt”.

Du kan se mere information om produktet her.