Produkt NavnForhandlerPris 
Severin Charger for RB7025366,00 krTil Butik
Funktion Plus DEMO599,00 krTil Butik
Severin RB7025 Chill DEMO Bedste køb 2017639,00 krTil Butik

Hvis du gerne vil have en robotstøvsuger, men ikke gider at give en halv bondegård får en. Så er Severin RB7025 robotstøvsuger et rigtig godt valg.

Robotten har ikke mange avanceret funktioner. Den er helt simpel og gør hvad den skal kunne. For at starte den sætter du den bare der, hvor du vil have at den skal støvsuge, så starter du den bare på den lille kontakt på siden af robotten og så kører den.

Severin RB7025 har det klassiske runde design, som de fleste robotstøvsugere har. Den vejer 1,5 kilo og er kun 7 cm høj så det er let for den at komme ind under møbler, som fx sofaer, som kan være meget irriterende at støvsuge med en normal støvsugere.

Robotten har et Lithium-Ion, som kan holde til at køre i 90 minutter, når den så er løbet tør for strøm, så sætter du den bare til opladning. Den tager 6,5 time om at oplade, så den er klar til næste dag.

Den har 2 ekstra lange sidebørster, der kan komme helt ind i alle kanter og hjørner. Den kan rengøre helt op til 100 m2, så det er rigtig god til en lille lejlighed.

Selvom at den er meget billig og har ikke så mange avanceret funktioner, så har den stadig en trappe sensor, som kan se, hvis der kommer en trappe og så undgår den at falde ned og gå i stykker.

Robotten arbejder lydsvagt, den larmer nemlig kun med 65 dB. Den har også en gummikant, som gør at den ikke laver mærker i vægge eller møbler.

Støv beholderen har en okay strøelse på 0,35 liter, du skal bare selv holde øje med, hvornår at den skal tømmes.

Til en pris på 899 kr kan man jo ikke forvente så meget for en robotstøvsuger. Men denne støvsuger faktisk meget fornuftig. De personer der har købt den, ser ud til at godt kunne lig den. På skousen får den 4,3 stjerner ud af 5. En person skriver i en anmeldelse “Prisen taget i betragtning, så er det slet ikke nogen grund til ikke at købe den. Den er mere effektiv og mindre besværlig end vores almindelige støvsugere. Alt i alt vi er godt tilfredse.”

Så alt i alt er det en super god og simpel støvsuger, uden alle mulige fancy funktioner men den får jobbet gjort og så til en fornuftig pris.

Du kan se mere information om produktet her.