Produkt NavnForhandlerPris 
Fritstående mikroovne699,00 krTil Butik
Samsung MS23F302EAW/EE 699,00 krTil Butik

SAMSUNG MS23F302EAW er en af de billiger mikrobølgeovne på markedet, for kun 701 kr. Så, hvis du ikke vil give så mange penge for en mikrobølgeovn, men stadig gerne vil havde en god en, så kan du læse mere om den her.

SAMSUNG MS23F302EAW har et moderne design. som vil passe ind i de fleste køkkener. Den har et sort glas front med et hvidt ydre og et stålhåndtag. Mikrobølgeovnen har et lille blåt LED display, der tæller ned fra den tid, som du har sat den til. Når mikrobølgeovnen ikke er i brug så viser den klokken

Mikrobølgeovnen har et indvendig keramisk emalje, som beskytter mod ridser, som er nem at gøre rent. Det forhindre også opbygningen af skadelige bakterier. Emaljen absorberer ikke fugt, lugt eller smag, så der er ikke overførsel af lugt eller smag under den næste tilberedning proces. så Interiøret i mikrobølge ovnen forbliver som ny i lang tid.

Mikrobølgeovnen er ikke særlig stor og vil passe inde i et skab eller lignende. Den er nemlig kun 27,5 cm høj, og 48,9 cm bred, og den har et ovnrum på 23 liter, og vejer 12 kilo.

Selvom at den er billig og gør bare det den skal, så har den alligevel en optøningsfunktion. Mikrobølgeovnen har en effekt på 800 watt.

På skousen får den 4,9 stjerner ud af 5, og folk har kun givet den 4 eller 5 stjerner, og på Pricerunner får den 4,6 stjerner ud af 5.