Produkt NavnForhandlerPris 
Samsung DV80M5010KW4.499,00 krTil Butik

Samsung DV80M5010KW er en rigtig god tørretumbler, som har mange gode funktioner, som gør, at denne er en af de bedste, man kan få. Modellen er blevet testet af eksperter fra både Forbrugerrådet Tænk og den svenske Råd & Rön. I begge test bliver den rost meget og får en rigtig god bedømmelse.

En af de rigtig gode specifikationer som denne model kommer med, er dens energiklasse, som ligger oppe i toppen på et A++. Det betyder, at den forbruger mindre strøm, hvilket både er godt for miljøet og får elregningen.

Samsung DV80M5010KW kommer selvfølgelig med basis programmerne, men en af de mere specielle programmer som den kommer med, er Quick dry, som er en funktion, der kan tørre dit tøj på kun 35 minutter. Tørretumbleren kommer også med et krølfrit program og et uldfrit program. Programmerne vil man kunne indstille på LED displayet, hvor man let kan finde programmerne

Denne tørretumbler kommer også med et system, som hedder optimaldry. Det er et system, som bruger sensorer i tørretumbleren, som måler fugtigheden i tøjet og ud fra det, udregner den en optimal tørretid.

Tørretumbleren kommer i et stort design, som har en tørrekapacitet på hele 8 kilo, hvilket vil være nok til en familie på 4-5 medlemmer. Tørretumbleren er også meget lydsvag, med et støjniveau på kun 65 dB, hvilket er et forholdsvis lavt støjniveau, i forhold til tørretumblere. 

Denne tørretumbler kommer med en varmepumpe, som har et specielt heatpump Technology. Det gør, at det varme luft bliver genanvendt for at spare strøm. Maskinen kommer også med et smart 2-i-1 filter, som gør, at du ikke behøver et filter i varmeveksleren. Tørretumbleren vil automatisk påminde dig, når det er tid til at rengøre filteret og varmeveksleren.

Tørretumbleren kommer med en rigtig god placering på kondenseringsevne skalaen. Det er en skala, som viser hvor meget fugt, der bliver udgivet i rummet, som maskinen står i. Her ligger den på et B, hvilket er en meget god placering.

Samsung DV80M5010KW kommer med en såkaldt Water Tank Indicator, som er en indikator, der viser hvor meget kondensvand, der er i beholderen, så du kan se hvornår den skal tømmes.

En rigtig smart ting som Samsung DV80M5010KW kommer med, er Smart check. Det er et system, som vil kunne fejlsøge tørretumbleren for problemer og fejl. Herefter vil den kunne give dig tips til reparation af tørretumbleren, så du undgår at skulle betale for reparationer.