Produkt NavnForhandlerPris 
Sage vaffeljern - The No-Mess Waffle1.199,00 krTil Butik

Sage the smart waffel/vaffeljern er helt sikkert et af bedste vaffeljern du kan få, det kan man dog også se på prisen.

Dette vaffeljern er lavet til at lave de bedste vafler som overhoved mulig. Den er lavet sammen med mesterkokken Heston Blumenthal som er en engelsk stjerne kok, som har været med i 8 tv programmer. Hvis navnet ikke lige siger dig noget, så er det ham der typisk ses uden hår og med markante sorte briller. Et af de tv programmer der bliver vist herhjemme er hvor han laver molekylær gastronomi. Samt et hvor han laver de mest ekstreme mad projekter hvor publikum får lov at spise af det efterfølgende.

Siger det dig stadig intet, så står han som chef kok bag “The Fat Duck”, der har fået 3 Michelin stjerner. Så det er en kok der ved hvad han snakker om.

Nok om ham, tilbage til vaffeljernet “Sage the smart waffel”. Det har et lille LCD-display som gør den meget brugervenlig. Du får også plads til at lave to vafler på samme tid så du kan få dobbelt så mange vafler på den samme tid. 

Pu finder 5 forskellige indstillinger på dette vaffeljern: Belgiske, klassiske, chokolade og kærnemælk. Hvis din vaffel ikke blev helt nok kan du give dem “a bit more”, som giver den 30 sekunder mere på den funktion du har stillet den på. 

Hvis du nu skulle komme til at putte lidt for meget dej i maskinen, så er det ikke et problem, da maskinen kommer med en indbygget spild skål i kanten af maskinen. 

Og for at det skal være endnu nemmere har man lavet vaffel pladerne ud af støbejern så du ikke behøver at bruge yderligere fedtstof.

En anden væsentlig ting er at den er nem at rengøre, så når du er færdig med at lave vafler, så får du nemt maskinen ren. Du tager bare en klud, og tørrer den af.

så er du ude på at få de bedste vafler som overhoved mulig så er Sage the smart waffel, et vaffeljern du ikke går galt af. 

Du kan se mere information om produktet her.