Sage The Kitchen Wizz Pro er helt klart en af de bedste foodprocessorer, som du kan få på markedet. Sage har gjort rigtig meget ud af, at denne foodprocessor skal være en rigtig god og næsten luksus model, ved blandt andet at inkludere rigtig meget ekstraudstyr og en premium kvalitet.

Sage The Kitchen Wizz Pro er blevet testet af den britiske avis Independent.co.uk, de er meget begejstret over modellen og roser den meget. De ender også med at udnævne den til testvinder. De siger blandt andet, at man får lige hvad, man bliver lovet ved køb.

Denne foodprocessor fra Sage er en meget alsidig model, og kan bruges til rigtig mange ting fx, snitte, hakke, blande og blende. Modellen kommer med en kraftig motor,som er på hele 1000 watt, hvilket er højere end de fleste. Den er udstyret med Direct Drive-teknologien, hvilket gør at den præstere optimalt, selvom det er hårde eller bløde ingredienser.

Sammen med foodprocessoren får du også rigtig meget ekstraudstyr med, som vil give flere muligheder og gøre brugen lettere. Den kommer med 3 knive, den ene er til dej, den anden er en lille skærekniv, og den sidste er lidt speciel, den har fire knive på, som vil sikre en ensartet tilberedning og hurtigere.

Du får også en masse skiver med som fx en riveskive, skæreskive, snitteskive og en som er god til at fx piske æg. På snitteskiver kan du justere, hvor meget den snitter helt fra 0,5 mm til 8 mm. Du får også 2 Arbejdsskåle med en på 1 liter og en anden på 3,7 liter. Du får også hele 24 forskellige skæreindstillinger. Du kan også vælge mellem 4 forskellige hastighedsindstillinger.

Modellen har et ekstra stort påfyldningsrør, som er 14 cm bred, så du også kan snitte ingredienser sidelæns, hvis du har brug for det. Røret og sammen med alle andre aftagelige dele kan komme i opvaskemaskine for nem rengøring.

Med denne foodprocessor er sikkerheden også taget i betragtning. Den kommer med et sikkerheds låsesystem, som sørger for at den kan låses. Den har også skridsikre fødder, så den bliver stående, hvor den er sat. Modellen vil også advare, hvis motoren er ved at overophede.

En smart ting når du køber denne foodprocessor, er at du får en hel opbevaringsboks med, hvor du kan opbevare tilbehør som knive og skiver, da de er meget skarpe og skal opbevares sikkert. Det er noget, man ikke får med med mange andre foodprocessorer.