Produkt NavnForhandlerPris 
Reebok Rower GR Romaskine5.999,00 krTil Butik

Reebok ROWER GR er en romaskine, som er  lavet af det kendte mærke Reebok. Reebok har du sikkert hørt om, det er nemlig et af de meget populære mærker inden for træningsudstyr. Reebok har formået at lave en rigtig god romaskine med rigtig mange gode funktioner og features, og alt er samlet i en romanske lavet i et godt design.

Reebok ROWER GR er nemlig lavet i gode kvalitets materialer som aluminium. Romaskinen er lavet i god kvalitet og er meget robust. Denne romaskinen vil også være komfortabel for høje personer at bruge. Maskinen har en sæde vandring på hele 85 cm, Maskinen er også hele 198 cm lang.

Denne romaskine har også et svinghjul, der er på hele 6,5 kilos, men hvis man regner alle hjulets dele med, så bliver det faktisk hele 8,25 kilo. Men selvom at modellen er så stor og har et tungt svinghjul, så forholder modellen sig stadig på en forholdsvist lav vægt på 36,2 kg.

Reebok ROWER GR vil både være god til nybegyndere, men den vil også kunne give godt trænede roer en udfordring, blandt andet med det tunge svinghjul, men også med hele 16 forskellige magnet modstandsniveauer, som du frit kan vælge mellem. Du har også mulighed for at tilkoble et pulsbælte til romaskinen

Reebok ROWER GR kommer med en rigtig god monitor, som har fået rigtig godt feedback. Den bliver blandt andet rost for at være nem at aflæse med det store display på 71 x 66 mm. Her kan du se information som tid, distance, hastighed, kalorieforbrug og mange andre. I monitoren har du også mulighed for at vælge mellem hele 17 forskellige træningsprogrammer.