Produkt NavnForhandlerPris 
ProForm Power 995i9.900,00 krTil Butik

Hvis du tager din løbetræning seriøst, og gerne vil kunne træne derhjemme, uden at skulle tage hen til et træningscenter, så kan det være at, du skal skaffe dig et løbebånd. Så behøver du ikke at løbe i dårligt vejr mere. ProForm Power 995i er et super godt løbebånd, som kommer med alt, hvad du har brug for, for at gøre din træningsoplevelse rigtig god.

Med dette løbebånd har du mange muligheder, for at træne lige som du vil. Løbebåndet kan komme på en hastighed på 22 km/t. Du har også mulighed for at få løbebåndet til at stige med op til 15 procent, hvis du gerne vil løbe op af bakke. Alt det kan du ændre ved bare at trykke på en knap.

Dette løbebånd har også fjedre integreret, som sørger for, at du ikke får hårde stød, som når man løber på asfalt. Her absorbere den stødet, og giver den en blød og behagelig oplevelse.

En rigtig god ting ved dette løbebånd, er at der er meget plads at løbe på, så du ikke kommer til falde af, den har en løbeplade på hele 51 x 152 cm. En anden god ting ved designet er, at når du er færdig med din løbetræning, kan du klappe løbebåndet op, så det ikke fylder så meget.

Dette løbebånd har en kraftig motor, der som sagt kan få løbebåndet op på 22 km/t, det kan den med dens motor, som er på 3 HK, hvilket vil være godt til både gå og løbeture og intervalløb. For at gøre din træning så optimal som muligt, så kommer dette løbebånd med hele 30 forskellige træningsprogrammer, som er skabt af personlige trænere. programmerne passer både til en god maratonløber, men også en nybegynder.

ProForm Power 995i kommer også med en tablet holder, hvor du kan tilslutte google maps, så kan løbe ruter, som din tablet viser dig, og hvis der fx er en bakke på din rute, så vil løbebåndet tilpasse sig ind efter det og begynde at stige. I løbebåndet er der også integreret højttalere, så du kan høre din yndlingsmusik mens du træner. Du skal bare tilslutte din telefon eller mp3 afspiller til løbebåndet med jackstikket, og så kan du høre din yndlingsmusik.

Løbebåndet har også et indbygget display, som viser dig, hvad du har brug for at vide under din træning, fx tid, distance. Du  har også mulighed for at tilslutte et pulsbælde, hvis du gerne vil træne det, kræver tilkøb.

Dette løbebånd er et super godt løbebånd, som er rigtig god til prisen. I mange forskellige test bliver ProForm Power 995i kåret, bedst til prisen.