Produkt NavnForhandlerPris 

PHILIPS HD9359/90 er en af de mest moderne elkedler, som man kan få på markedet. Det formår den ved at have en masse gode funktioner og et flot premium design. Modellen er blevet testet af de tyske eksperter fra Techberichte.de, hvor de vurderer den til at være en god og solid elkedel.

En af de gode funktioner som modellen kommer med, er muligheden for at kunne vælge mellem 4 forskellige temperaturer. Det kan være en nyttig funktion, hvis du skal varme vand til te eller kaffe, hvor det vil være bedst, hvis vandet ikke er helt 100 grader varmt. De temperaturer du kan vælge mellem er 80, 90, 95 og 100 grader.

En anden smart funktion som PHILIPS HD9359 kommer med er holde varm funktionen, hvilket betyder at det resterende vand i kedlen, som ikke er brugt vil blive holdt varmt, for at det kan bruges senere. Det er ikke kun smart, men også energibesparende.

PHILIPS HD9359/90  kommer med en stor kapacitet på 1,7 liter, hvilket er en god stor -størrelse, hvilket vil svare til ca 7-8 kopper. De 1,7 liter vil PHILIPS HD9359/90 kunne varme hurtigt op med 2200 watt.

PHILIPS HD9359/90 kommer som sagt i et flot og premium design. Kedlen er lavet i rustfrit stål. Modellen ser rigtig godt ud, og kan godt stå på bordet, uden at den tager for meget fokus. Modellen kommer med et smart ledningsoprul, hvilket kan være en fordel, hvis den skal opbevares i fx en skab.