Produkt NavnForhandlerPris 
Philips GC363/30 Håndsteamer628,00 krTil Butik

Philips GC363/30 vil være et rigtig godt valg af håndsteamer, da den er en rigtig god model med mange gode specifikationer til en acceptabel pris. Lige meget om det er en jakke eller tyndt silke, så vil håndsteameren ikke gøre skade på stoffet.

Denne håndsteamer kommer i et lille og kompakt design, som er det klassiske design fra Philips, som de har brugt i de fleste håndsteamere. Håndsteameren kommer med en ledning, som er på hele 3 meter, så du kan bruge den, uden at være begrænset til et lille område. Med det lille design så vil denne håndsteamere være perfekt til en weekendtur eller en rejse, da den ikke fylder meget i kufferten.

Ved brug af denne håndsteamer skal du ikke være bekymret for, om håndsteameren kommer til at ødelægge stoffet, fordi det gør den ikke. Dampen fra håndsteameren vil ikke skade stoffet, selvom det er sart stof som kashmir eller silke, og den vil ikke efterlade våde pletter.

Når du bruger en denne håndsteamer, behøver du ikke noget strygebræt, du kan bare dampe mens tøjet hænger på bøjlen. Håndsteameren kan nemlig bruges både vandret og lodret, så det er nemmere at få adgang til alle områder af tøjet. Med den opvarmede steamer plade kan du opnå bedre resultater, hvis du presser den mod stoffet.

Den mængde damp som håndsteameren producere afgøre, hvor godt resultatet er, og hvor hurtig den er. Denne håndsteamer producere 24 g damp i minuttet, hvilket vi give et godt og hurtigt resultat. Når du skal bruge håndsteameren, så vil den hurtig være klar til brug, den kan varme op på kun 1 minut.

Denne håndsteamer kommer med en vandtank, som er på 70 ml, hvilket er en god størrelse, som vil være nok til at dampe et helt outfit uden at skulle fylde den op igen. Vandbeholderen er aftagelig, som gør den nemmere at fylde op.

Denne håndsteamer vil kunne dræbe op til 99,9% af alle bakterierne, alt lugten vil også forsvinde når du damper dit tøj med håndsteameren. Du kan også bruge håndsteameren til at vaske dit tøj, hvis det er beskidt.

Sammen med håndsteameren får du også nogle andre ting med. Du får en varmehandske med, så du undgår du at brænde dig på dampen. Du får også en varme stofpose med, hvor du kan opbevare håndsteameren. Du får også en børste med, som vil være god til tykkere stof som i jakker og frakker.