Produkt NavnForhandlerPris 
Philips HR3556/00 769,00 krTil Butik
Philips HR3556/00769,00 krTil Butik

Phillips HR3556/00 er en super god og enkel blender, som blandt andet er blevet testet af den danske Forbrugerrådet Tænk. Her får den for en rigtig god vurdering. Den er blevet testet i mange forskællige parametre som design, brugervenlighed og forskællige blendeopgaver. Og her klarer den sig godt over det hele.

Blenderen kører et enkelt design af rustfrit stål, som vil passe ind i de fleste køkkener. Philips HR3556/00 kører det klassiske design med motor og kontrol panel nederst og så en kande øverst. Det rustfriestål giver blenderen en flot grå farve, og det gør også, at den kan holde til, at blive brugt ofte i dagligdagen, uden at blive slidt.

Philips HR 3556/00 er en super simpel og enkel blender, der gør, at den bliver super brugervenlig og let at bruge. Kontrolpanelet er foran, og det består bare af en dreje knap. Der tænder man den og skifter mellem hastighedder. Så der er altså ikke meget, at skulle holde styr på i forhold til andre blendere.

Blenderen kommer med 900 watt, som ikke er noget helt vildt stort, men det er alligevel nok til, at den kan håndtere de lidt hårdere ingredienser. Den vil heller ikke have nogle problemer med at tilberede de mindre krævende ingredienser som for eksempel smoothies, milkshake og pesto samt mange andre.

Philips HR3556/00 kommer med en variabel hastighed, som gør at den kan tilpasse sig til lige den opgave, som den skal udføre. Den kommer også med en autosluk funktion, så hvis du kommer til at glemme den en dag så vil den slukke automatisk efter noget tid. Modellen har også et ledningsoprul, som vil gøre den lettere at opbevare.

En god foredel som Philips HR3556/00 kommer med, er at den har 2 forskællige kander. En 2 liters kande til de større potioner til flere mennesker. Og en lille kande på 0,6 liter til en lille og hurtig potion til 1 eller 2 personer.