OBH Nordiaca 7948 Precision er en af de lidt dyrere sous vide maskiner, men med det så får du også en super god sous vide maskine af god kvalitet, og er super brugervenlig. Sous vide maskinen har som så mange andre sous vide maskiner en cirkulator, som sørger for, at vandet bevæger sig så dine madvarer, så man sikrer en jævn og ensartet temperatur over det hele.

Hvis du er ny til sous vide, så er det fransk, og betyder under vakuum. Sous vide er en måde, at tilberede din mad på. Sous vide består af 3 nemme trin, først så krydrer eller marinerer du maden, derefter så vakuumpakker du maden, og til sidst så sætter du den ned i sous vide maskinen. Til at starte med så vil det nok være lidt svært, at finde den rigtige temperatur og til til maden, men så kan du bare kigge i manualen, da der vi være hjælp at hente der.

OBH Nordica 7948 Precision er en meget energivenlig model, som ikke bruger særlig meget strøm. Det kan være super vigtigt specielt, ved en sous vide maskine, da den ofte er i gang i flere timer af gangen. En god ting ved denne sous vide maskine, er at overfladetemperaturen maskinen ikke bliver så høj.

Temperaturområdet på denne sous vide maskine ligger mellem 20-90 grader. Modellen har også et godt og præcist display og en timer, så du kan holde styr på tilberedningen. OBH Nordica 7948 Precision er en stor maskine på hele 5 kilo, den har en effekt på hele 2000 watt. Kapaciteten på denne er på hele 9 liter vand. Kød kapacitet er på 3 kilo, hvilket vil være nok til 6-8 portioner.

OBH Nordica 7948 Precision er en super god sous vide maskine. Det kan man også se på den respons, den har fået fra bruger og test sektioner. Den har nemlig vundet i Forbrugerrådet Tænk test og Råd & Röns test. Den har også fået 4,7 stjerner på Skousen.