Produkt NavnForhandlerPris 
Obh First Kitchen 6795 Foodprocessor - Grå657,00 krTil Butik
Obh First Kitchen 6795 Foodprocessor - Grå859,00 krTil Butik

OBH 6795 Food processor er en rigtig god foodprocessor, der kommer med mange funktioner, som du sikkert vil få gavn af. Med denne foodprocessor får du rigtig meget for pengene, da den har en pris på kun 659,00 kr, hvilket virkelig ikke er særlig meget, i forhold til andre modeller med samme funktioner.

Denne model kommer i et flot og stilrent design, der godt kan stå fremme i køkkenet. Maskinen er meget brugervenlig og specielt rengøringen er nem, alle aftagelige dele fra foodprocessoren kan komme i opvaskemaskine.

Denne foodprocessor er en multifunktionel foodprocessor, hvilket vil sige, at den kan meget mere end bare snitte, den kan nemlig også bruges til at hakke, ælte og blende. OBH 6795 kommer med en god motor, som har 700 watt. Du kan også styre hastigheden med to hastighedstrin.

Sammen med foodprocessoren får du også en masse ekstraudstyr med, som vil gøre brugen af foodprocessoren nemmere eller smartere. Du får nemlig blandt andet en blenderkande på hele 1,8 liter, her kan du også blende varme retter.

Du får også en skål med, der er på hele 3,5  liter. Du får også 5 rive og snitte skiver, så du kan tilberede de fleste ingredienser. De kan både snitte og hakke groft og fint. Du får også to knive, en i stål og en i plastik til at ælte dej

OBH 6795 kommer med en 2-1 tragt, som giver nemmere påfyldning. En smart ting ved denne model er at den har en lille skuffe, hvor du kan opbevare blandt andet ekstraudstyret til foodprocessoren, så de ikke bliver væk.

Foodprocessoren kommer også med en termostat, som sikrer at maskinen ikke kommer til at overophede. I maskinen får du også en moment funktion.

OBH 6795 food processor er blevet testet af blandt andet den danske testorganisation forbrugerrådet tænk, men den er også blevet testet af den svenske Råd & Rön. I begge test er de rigtig begejstret for denne foodprocessor, og den bliver udnævnt til testvinder i begge test.