Produkt NavnForhandlerPris 
Obh Inox 6544 Bagemaskine746,00 krTil Butik
Obh Inox 6544 Testvinder 2014 Bagemaskine746,00 krTil Butik

OBH-6544 er en super god bagemaskine, som nemt kan lave godt hjemmelavede brød til dig, hvis du ikke selv gider at bage det. Bagemaskinen Har en pris, som ligger godt i mellemområdet til 618 kr. Men på trods af prisen, så får du stadig en rigtig god  maskine af god kvalitet.

Hvis du ikke ved hvad en bagemaskine er, så er det en maskine, der kan lave hjemmelavede brød til dig på et par timer. Du skal hverken ælte røre eller sætte det i ovnen, alt det klarer bagemaskinen for dig.

Denne Bagemaskine er blevet testet af både Familiejournal.dk og ekstra bladet. Her bliver den rost meget, for at være nem og praktisk at bruge. Hos ekstra bladet har de samlet en masse bagemaskiner i samme prisklasse, og her bliver den kåret som testvinder. Hos Familiejournal.dk bliver den dog  ikke kåret som testvinder, men de siger dog, at denne er den bedste til prisen. En ting denne bagemaskine bliver rost meget for, er at den er meget nem at rengøre, da den har en udtagelig brødform.

Hvis du rigtig gerne vil have friskbagt brød om morgen, så er det intet problem for denne bagemaskine. Du kan nemlig udskyde bagningen op til 13 timer. Så du kan starte den inden du går i seng, og så når du står op, så vil den være klar med friskbagt brød lige til morgenmaden.

En anden smart funktion ved denne bagemaskine, er at den har en holde varm funktion, som den automatisk slår over på, når den er færdig. Så hvis du ikke holder tidsplanen, og den bliver færdig før du er klar, så skal du ikke bekymre dig. Den kan nemlig holde brødet varm i op til en time efter.

OBH-6544 har også hele 12 forskellige bageprogrammer, så du nemt kan vælge om du vil have lyst brød, groft brød eller rugbrød. Sammen med bagemaskinen får du også en instruktionsmanual, målebæger og nogle opskrifter, hvis du mangler ideer.