OBH 6357 PRO er en super god frituregryde, der er meget prisvenlig, men hvor du stadig får en god kvalitet med. Frituregryden er super nem at bruge. Frituregryden har en effekt på 2000 watt og har en kapacitet på hele 4 liter

Denne frituregryde har en cool zone funktion, som forlænger oliens levetid og sørger for at du madrester ikke sætter sig fast, så du slipper for at skrabe det af kurven efter madlavningen.

Sammen med det har gryden også et lille LCD-display, hvor du kan sætte en timer, og så kan du også se temperaturen der. På gryden kan du også indstille hvilken temperatur, olien skal være, mellem 130-190 grader så det kan tilpasse sig lige det mad, som du skal lave.

Det kan godt være farligt nogle gange at havde en gryde med varm olie, og især hvis der er små børn i huset. Denne frituregryde opnår faktisk den mindste udvendig temperatur på kun 44 grader.

Sammen med gryden får du også et låg med, som sørger for at det ikke sprøjter med brandvarm olie. Der er også et lille vindue i låget, så du kan se om maden er ved at brænde på.

Gryden er også super nem at gøre rent da både kurv, håndtag, indvendig beholder, kabinet og låg er lavet af rustfrit stål og tåler at komme i opvaskemaskinen.

OBH 6357 PRO klarer sig også godt i test, den har blandt andet vundet tænk’s test om frituregryder. Så har den også vundet i testmagasinets test. Den har også fået en andenplads i Bomagasinets test om frituregryder. Den får også 4,7 stjerner ud af 5 på Wupti.

Du kan se mere information om produktet her.