OBH 6322 RISKOGER er en billig løsning til at få bedre ris, end når man koger dem på den normale måde. Riskogeren er meget simpel, og har ikke særlig mange funktioner, du er nødt til at sætte dig ind i hvad gør.

Riskogeren har en flot grå farver, som passer ind i de fleste køkkener. Den har også et non-stick belægning i bunden, så du kan være sikker på, at risene ikke brænder fast i bunden.

Riskogeren har en stor størrelse på 1,8 liter, som længe er nok til at gøre en hel familie mæt. Selvom at riskogeren er meget stor, så er den ikke særlig tung, den vejer kun 2 kilo.

Riskogeren fra OBH forbrugere 400 watt, som er i den bedre ende. Selvom at den ikke har så mange funktioner, så har den alligevel en autosluk. Den har også en automatisk holde varm funktion, så de ikke bliver kolde.

Riskogeren fra OBH har også vundet test funktionens test om riskogere, hvor den bliver rost for at være meget billig men stadig god. Den får også en 3. plads på bomagasinets test om riskoger, hvor den bliver rost for at være meget simpel. Den får også en 2.plads på madmaskiner test.

Du kan se mere information om produktet her.