Produkt NavnForhandlerPris 
Morphy Richards 9-i-1 Damprenser Gulvvasker - Hvid879,00 krTil Butik
Morphy Richards 9i1 Damprenser Gulvvasker - Hvid879,00 krTil Butik

Hvis du gerne vil have, at rengøringen skal være lidt nemmere, så vi kan det være, at du skal have dig en gulvvasker/damprenser. En af de rigtig gode gulvvasker er Morphy Richards 9 i 1.

Morphy Richards 9 i 1 er formet som en hel normal gulvmobbe, hvor der også er form af en støvsuger. Gulvaskeren bruger damp, for at det er nemmere at fjerne skidt og snavs, hvor der ellers skulle bruges mange kræfter til for at fjerne.

Når du bruger din gulvvasker, så kan det være svært a komme ind i hjørner og afkroge af huset. Det problem løser Morphy Richards 9 i 1 også, man kan nemlig tage gulvvaskeren ud af skaftet, så den er mindre og nemmere at komme ind i de steder, som ellers vil være svære at komme ind til.

Som navnet siger, så er det en 9-1 gulvvasker, hvilket vil sige, at der er hele 9 forskellig mundstykker til gulvvaskeren, og de har alle deres ting, som de kan gøre rent.

Morphy Richards 9 i 1 er også super populær blandt bruger, og dem der har købt den, ser også ud til at være glade for den. Den for 4 tjerner ud af 5 hos amazon baseret på hele 1797 anmeldelser. Sammen med det så for den også en god bedømmelse hos det britiske testmagasin Which.co.uk.

I forhold til andre gulvvaskere så bruger Morphy Richards 9 i 1 forholdsvis lidt strøm. Det betyder dog ikke, at du skal vente en evighed, for at den er varmet op. Det tager nemlig kun 30 sekunder for den, at varme op, hvilket er en stor fordel, hvis du hurtigt skal fjerne en enkelt plet.

Udover lavt strømforbrug så har Morphy Richards 9 i 1 en rummelig vandtank på 400 ml. Det vil svare til, at man kan være igang i cirka 14 minutter.