Her er endnu et godt fryseskab fra Liebherr, og denne gang Liebherr SGN 3036-20. Dette køleskab er blevet testet den danske forbrugerrådet tænk og den svenske Råd & Rön, og i begge test bliver den kåret som testvinder. Dette fryseskab vi, også være godt velegnet til den forbruger, der køber stort ind af gangen.

Dette køleskab er et af de større køleskabe, med en kapacitet på hele 257 liter, som er godt til en familie på omkring 4-5 personer. Liebherr SGN 3036-20 har 8 hylder/skuffer, så du nemt kan holde orden i dine frostvarer. Fryseskabet er også lavet meget fleksibelt så du kan indrette dit fryseskab, som du vil have det. Fryseskabet har en indfrysningskapacitet på 20 kilo per døgn.

Hvis du også går op i miljøet, så vil dette fryseskab også være et godt valg. Dette fryseskab er også i energiklasse A++, som er det andet bedste, som et fryseskab kan få. Energiforbruget pr år er også på 257 kWh. Fryseskabet er i miljøklasse SN-t, hvilket betyder, at den fungere optimalt i temperaturer mellem 10-43 grader. Fryseskabet har selvfølgelig også en lille LED lampe, som vi oplyse dine frostvarer.

Liebherr SGN3036-20 er også udstyret med det nyeste teknologi, som for eksempel automatisk afrimningsfunktion. Den har også en elektronisk temperaturstyring, hvilket vil sige, at den automatisk holder en stabil og kold temperatur i fryseskabet.

Mange personer har deres fryseskabe stående i et rum, hvor man ikke er så tit, på grund af, at nogle fryseskabe kan larme lidt. Men i mindre lejligheder kan det være et problem, og der vil det være oplagt at købe en støjsvag fryser. Her vil dette fryseskab være en god mulighed, da den kun larmer med 42 dB, og det er ret stille, i forhold til at en normal samtale mellem to og to er på ca 60 dB.