Liebherr GNPes 4355 er blevet testet af blandt andet den danske forbrugerrådet tænk og den svenske Råd & Rön, hvor den topscorer. Liebherr GNPes 4355 har som den eneste, blandt de andre modeller i testen, en energiklasse på A+++, det er det bedste, som et fryseskab kan opnå, i forhold til årlig energiforbrug. Det årlige energiforbruget er også kun på 168 kWh.

Fryseskabet er oplagt til større familier, med en kapacitet på hele 270 liter, som vil være rigeligt til 4-5 personer. Fryseren er lavet af rustfrit stål. Fryseren har også et anti-fingerprint overfladebehandling, så der ikke kommer fedtede fingeraftryk på fronten. Indfrysningskapaciteten er i døgnet er på 18 kilo, og i forhold til det lave energiniveau, så er det meget godt.

Det er let at skabe et overblik over fryseren, da den har en indretningen med forskellige skuffer. Fryseren har selvfølgelig også en lille LED lampe, der lyser fryseskabet op. Fryseren er også meget lydsvag, og larmer kun med 38 dB(A), hvilket er cirka halvt så højt som en normal samtale, som er på 60 dB(A).

En rigtig god ting ved Liebherr GNPes 4355, er at den er afrimningsfri. afrimning på et 270 liter fryseskab kan være et stort arbejde. Fryseskabet er i klimaklasse SN-T, som betyder, at den fungerer optimalt i rumtemperatur mellem 10-43 grader.

Døren på fryseskabet er venstrehængt, og hvis du kommer til at glemme at lukke for døren, eller bare har ladet den stå åben i for lang tid, så giver den en lille alarm, som minder dig om det. Hvis det nu skulle ske, at der skete en strømafbrydelse, så vi fryseren kunne holde din madvarer kolde i op til 20 timer. Displayet på fryseren sidder på indersiden af døren, og er super nemt at bruge.

Grundene til at den har klaret sig så godt i test, er helt klart på grund af dens gode energiklasse på A+++, som er den toppen af skalaen. Men en anden grund er helt klart også brugervenligheden. Det er super nemt at danne sig et overblik over dine frostvarer, og så er der nem adgang til varerne.

Dog så kommer god kvalitet og god brugervenlighed også med en pris, og dette fryseskab er også i den høje ende. Det er nok også det som gør, at den bliver ikke kåret som testvinder, men bare topscorer. Men er du villig til at bruge pengene, så får du også noget af det bedste, som du kan få.

På billedet under kan du se målene på fryseskabet.