Lieberr SGNef 3036 er et super godt og rummeligt fryseskab, hele 253 liter er det plads til. Fryseren er også meget energivenlig, og larmer ikke særlig meget, i forhold til andre fryseskabe. Lieberr SGNef 3036 er typen af fritstående fryseskabe.

I Lieberr SGNef 3036 er det nemt, at få plads til det hele i forhold til en kummefryser. Fryseskabet er indrettet således, at man kan let holde styr på det hele og få et overblik, over hvad man har i fryseskabet. Modelens dør er oprindeligt venstrehængt, men man kan vende den, så den åbner den anden vej. For at gøre det så nemt for forbrugeren som muligt, så har dette fryseskab en automatisk afrimningsfunktion.

Lieberr SGNef 3036 får også ros for at have et flot og stilrent design, så den er neutral at kigge på. Fryseskabet har også Anti FingerPrint, der som navnet siger gør så der ikke kommer tydelige fingeraftryk på fronten.

Som sagt så er Lieberr SGNef 3036 et fryseskab med en stor kapacitet på hele 253 liter, som vil være nok til omkring en mellem stor familie. Læg mærke til at dette fryseskab har en indfrysningskapacitet på 20 kilo per døgn.

Lieberr SGNef 3036 er også meget god for miljøet, og din pengepung. den er nemlig i energiklasse A++, som er noget af det bedste, som den kan være i. Den har også et årligt energiforbrug på 243 kWh/år. Fryseskabet er også meget lydsvag med kun 42 dB i lydniveau.

Lieberr SGNef 3036 har også fået god respons fra bruger, den får blandt andet 4 stjerner på pricerunner. Den har også vundet i den danske testsektion Forbrugerrådet Tænk test om fryseskabe