Produkt NavnForhandlerPris 
Leifheit Dry & Clean 4 Pcs. Vinduesvasker635,00 krTil Butik
Leifheit Dry & Clean 4 Pcs. Vinduesvasker850,00 krTil Butik

Leifheit DRY & CLEAN 4 PCS er en vinduesvasker, der skiller sig ud fra andre vinduesvasker på markedet, ved at denne kommer med meget tilbehør, som gør vaskningen af vinduerne lidt nemmere.

Vinduesvaskeren kommer med 4 dele: Vinduestørreren, Vinduesvaskeren, forlængerstang og et mindre mundstykke på 17 cm til mindre vinduer. 

Forlænger Stangen er et rigtig smart tilbehør, som er en god hjælp, hvis du har nogle høje vinduer, hvor du ikke kan nå uden lidt hjælp. Stangen kan sættes på vaskeren og tørreren og er 43 cm lang.

Det er lige meget, om vinduerne er i loftet, eller om de er helt nede i gulvet, da denne vinduesvasker virker over det hele med 360 graders brug.

Batterilevetiden på denne vinduesvasker er på 35 minutter, hvilket vil svare til, at du kan tørre lidt under 100 m2. Leifheit vinduesvaskeren kommer også med en smart Stand-By funktion, hvilket vil sig, at den kører med halv styrke, når den ikke rører et vindue for at spare på batteriet.

Anmeldelser på denne vinduesvasker er meget positive, og de roser den meget for at give gode resultater. Leifheit vinduesvaskeren er også blevet udnævnt til testvinder hos Plus X Award.