[findinfo-short-format-steamcleaner-dealers product_id=”FH-258735″F

Hvis du gerne vil gøre rengøringen lidt nemmere, så kan det være at en gulvvasker er noget for dig. Leifheit CleanTenso er en super god gulvvasker af høj kvalitet med hele 2 års garanti.

Gulvvaskeren fra Leifheit har hele 6 dyser, som styre varmvandsdampen på moppekluden lavet af mikrofiber. Det sikrer en optimal fordeling af det område, der kan vaske.

Leifheit CleanTenso bliver rost af den tyske side Testberichte.de, der er særligt imponeret over, at man kan justere på dampstyrken, så til fx hårde fliser så er det bedst at bruge den stærke indstilling, og til laminatgulve er det bedst med den mindre stærke indstilling.

Leifheit CleanTenso er super effektiv, når det gælder om, at dræbe bakterier. De fleste bakterier dør ved omkring 60-80 grader, og dampen på denne gulvvasker er helt op på 100 grader, så du kan være sikker på, at du kan være i et rent og hygiejnisk hjem.

I forhold til andre gulvvaskere så skal du ikke vente i flere minutter, for at gulvvaskeren er klar til at gøre rent. Gulvvaskeren tager kun 30 sekunder, og så er den klar til at gøre rent.

I forhold til en normal gulvmoppe så kan denne gulvvasker også gøre tæpper rene med en lille plastik ramme, som klikker fast på moppen, så den kan glide hen over tæpperne. Og lige specielt i tæpper kan der gemme sig mange mikroorganismer, som kan være irriterende for allergikere.

Gulvvaskeren kommer også med en xl vandtank på hele 550 ml, som vil være nok til, at kunne gøre rent i hele 40 minutter. Gulvvaskeren har også et udskifteligt vandfilter for længere levetid.

Leifheit CleanTenso kommer med en lang 6,5 meter lang ledning, så arbejds radiusen er stor nok til et stort rum. Normalt så fylder en gulvvasker meget i kosteskabet. Men ikke denne gulvvasker den kan nemlig “knækkes” på midten, så den kun er halvt så høj og nemmere at opbevare. Sammen med det så kan man rulle ledningen op på siden af gulvvaskeren, så den er nemmere at opbevare.

Leifheit CleanTenso har ikke vundet nogle test, da der ikke er lavet særlig mange test af gulvvaskere. Men den får 4,5 stjerner på den tyske Testberichte.de baseret på 26 anmeldelser.