At slå græs kan godt tage lang tid og er ikke altid, det man glæder sig allermest til. Men det kan være, at det vil hjælpe, hvis du har en god og ordentlig plæneklipper, der har en god motor og god ydeevne. De to ting er noget Lamborghini 140CC udfylder, den har en god motor, og den er rigtig god til at slå dit græs.

Denne plæneklipper har et rigtig stærkt og populært navn, Lamborghini. Til dig som ikke ved det, så er Lamborghini et bilmærke, som laver luksus sportsbiler. Lamborghini biler har en meget kraftig kvalitets motor, og den gode kvalitet er også gået til at lave denne plæneklipper. Plæneklipperen kører på benzin og er selvkørende, men den kan dog ikke køre lige så hurtigt som en normal Lamborghini bil.

Denne plæneklipper er bedst egnet til at slå større plæner på over 1.000 km2. Plæneklipperen har en klippebredde på 46 cm, hvilket er en god stor klippebredde. Du kan også indstille klippehøjden mellem 2-8 cm, så du selv kan bestemme, hvor meget der skal af.

Plæneklipper har også en græsopsamler på hele 60 liter. Græsopsamleren kan også tages af hvis du vil bruge bioklip. Lamborghini 140CC har nogle ekstra store hjul, som gør den nemmere at styre.