Produkt NavnForhandlerPris 
Krups Sandwich Maker Fdk452 Toastmaskine407,00 krTil Butik
Krups Sandwich Maker FDK452 Toastmaskine407,00 krTil Butik

Med KRUPS Grcic FDK452 kan du hurtigt og nemt lave dig en super lækker toast. KRUPS Grcic FDK452 er super populær blandt købere men også i test.

KRUPS Grcic FDK452 er blevet testet i den danske Forbrugerrådet Tænk, Søndagsavisen og den svenske Råd & Rön og det tyske ETM testmasgasin og test fazit. Og i alle tests har KRUPS Grcic FDK452 skillet sig positivt ud og vundet i dem alle sammen.

KRUPS Grcic FDK452 er blevet designet af den tyske industridesignerKonstantin Grcic, som har designet den meget brugervenlig, sikker og effektiv. Konstantin Grcic har også sørget for, at den er nem at opbevare. Der er ledningsoprul i bunden af maskinen og mulighed for oprejst opbevaring

Toasteren har 2 ekstra store og dybe plader på 12 x 12 cm. Så der er plads til at tilberede helt store toastbrød. Toasteren har også det helt klassiske design med 2 plader lige ved siden af hinanden, så man kan lave 2 toast af gangen. Pladerne har et Non-stick belægning, som gør rengøringen meget nemmere.

Toasteren fra Krups er meget brugervenlig. Det gælder også betjeningen af maskinen. Den røde lampe lyser når maskinen er tændt, og når maskinen har noget den optimale temperatur så, tænder den grønne lampe. Der er også en tænd/sluk knap, så du kan slukke for toasteren, uden at hive stikket ud af kontakten.

Håndtaget på toasteren er et så kaldt cool-touch-håndtag, hvilket vil sige, at det ikke bliver så varmt som resten af maskinen, så du ikke kommer til at brænde dig på maskinen. Toasteren har en effekt på 850W, hvilket sikrer en høj temperatur og et jævnt resultat.