Produkt NavnForhandlerPris 
Kitchenaid Sort 3,1 L Foodprocessor -1.889,00 krTil Butik
Kitchenaid Sort 3,1 L Foodprocessor -2.128,00 krTil Butik

At skære eller snitte frugter er noget, der kan tage rigtig lang tid, og er ikke noget der er specielt spændende. Men det skal være slut, med en foodprocessor kan den nemlig gøre arbejdede for dig, så du slipper for at gøre det selv.

Denne kitchenaid foodprocessor er en af de bedste foodprocessorer, som du kan få. Den er blevet testet af blandt andet den svenske testorganisation Råd & Rön og den danske Forbrugerrådet Tænk. I begge test får den rigtig meget ros, og den bliver udnævnt til testvinder.

Denne foodprocessor er lavet af kitchenaid, og det er et mærke, som går rigtig meget op i god kvalitet, og her er denne foodprocessor ingen undtagelse. Den er lavet i et flot og enkelt design, så den er nem at bruge. Nedskupperen er stor og bred, nedføringsrøret er i forskellige dele stor mellem og lille.

Sammen med foodprocessoren får du også en masse ekstra udstyr, som vil gøre brugen af foodprocessoren nemmere eller smartere. Du får blandt andet en opbevaringsboks, en spatel, en riveplade og et piskeris. Denne model er ikke bare lavet til at skære eller snitte grøntsagere, du får nemlig også en dejkrog med, så den kan ælte dej. Og ælte er ikke det eneste den kan, du kan nemlig også hakke, piske, snitte, ælte, blande, blende, jævne, skære og rive.

Du får også 3 forskellige knive med, som hver har deres funktion. Den ene er bedst til at hakke og snitte små opgaver, den anden god til næsten alt som hakke og snitte eller blande, og den sidste er en dejkrog, som er bedst til at ælte dej. Du har også mulighed for at styre hastigheden på kniven.

Denne foodprocessor kommer med en god og effektiv motor, som er energivenlig. Motoren er på 300 watt, hvilket er mindre end andre foodprocessoren men alle de funktioner som kommer med modellen gør at du stadig kan bruge den til lidt af hvert.

En rigtig smart ting ved denne foodprocessor er, at du kan justere tykkelsen på knivene, selvom at den kører. Du har 6 forskellige muligheder, som går fra 1 mm til 6 mm. Knivene kan både bruges vertikalt og horisontalt.