Produkt NavnForhandlerPris 
Kitchenaid Artisan 175ess Espresso Røremaskine - Brun6.749,00 krTil Butik
Kitchenaid Artisan 175ess Røremaskine - Brun6.749,00 krTil Butik

KITCHENAID ARTISAN 175ESS er en super god røremaskine fra KitchenAid, som kører det klassiske design fra KitchenAid, som ser rigtig godt ud i et moderne køkken.

Røremaskinen er mere energivenlig, fordi at den har et direkte drev i stedet for et remdrev. Det vil sige at de 300 watt, som maskine har, faktisk vil svare til 1000 watt. 1000 watt vil være nok til at røre i meget tykke og tunge deje. På maskine kan du vælge mellem 1-10 hastigheds niveauer, så den kan tilpasse sig til lige den mad, som du skal lave.

Sammen med maskinen får du også en stor skål med på 4,8 liter af rustfri stål, hvor maskine vil røre i. Sammen med det får du også en dejkrog, der er lavet til at røre rundt i dej og gøre alt det kedelige arbejde, når du laver brød. Det flade piskeris er til at røre rundt i sarde deje og stiv piskning. Til sidst får du også et piskeris.

Sammen med skålen på 4,8 liter så får du også en lidt mindre skål på 3 liter. så du undgår at skulle gøre skålen ren for at røre noget andet sammen. Røremaskinen er lavet af metal, for at den holder i længere tid. Røremaskine er meget tung og vejer 12,9 kilo.

På Maskinen er der også en ekstra udgang, hvor du kan sætte noget tilbehør på, som du kan købe ved siden af. Du kan for eksempel sætte en presser på til at lave for eksempel juice, eller en citronpresser. Der er også rivejern og snittejern, som du også kan sætte på. Du kan endda også hakke kød med den, og meget andet.

KITCHENAID ARTISAN 175ESS har blandt andet fået en 3. plads i pricerunners test med røremaskiner. Den har også fået 3,9 stjerner ud af 5 stjerner på priceruner.