Produkt NavnForhandlerPris 
Omega VRT372HDS1.889,00 krTil Butik

KITCHENAID 111ECA kan give dig den perfekte start på dagen, med et frisk glas juice lige fra morgenstunden. Du kan selv vælge, hvad du vil have i din juice. Så din juice passer til din smag.

KITCHENAID 111ECA er en såkaldt slow juicer. Hvis du ikke har hørt om en slowjuicer, så lyder det måske ikke så attraktivt. Men det sørger faktisk for, at du kan få den bedste kvalitet som muligt. En slowjuicer fungere ved, at frugterne bliver presset langsomt med en kraftig skrue. I stedet for at bruge knive, som bare flænser frugterne i stykker.

Når du slowjuicer beholder du også op til 50% flere vitaminer i din juice, end du ellers vil få ud af en normal juicer. Hvis du har brugt en normal traditionel juicer med knive, ved du også at der kommer skum oppe i toppen af juicen. Det slipper du også for med en slow juicer, der er næsten ikke noget skum i toppen

juiceren fra KITCHENAID gør det at lave en juice så let som en leg. Først så skærer juiceren frugterne og grøntsagerne i mindre stykker. Bagefter presser den frugterne og grøntsagerne skånsom.

KITCHENAID 111ECA har en rigtig flot rød farve, der kan se rigtig godt ud i et moderne køkken. Maskinen er robust lavet af mest metal. juiceren har sin egen store beholder til det færdiglavet juice på 0,8 liter.

Du kan se mere information om produktet her.