Produkt NavnForhandlerPris 
Kenwood Bm450 Bagemaskine1.299,00 krTil Butik
Kenwood Bm450 Bagemaskine1.299,00 krTil Butik

Kenwood BM450 er en super god bagemaskine, som er fremstillet i super god kvalitet, som Kenwood produkter plejer at være lavet i. Bagemaskinen er blevet testet af Expertreviews.co.uk. Her får den en tredjeplads og de udtaler: Bedste bagemaskine til brugertilpasning. Hos Expertreviews giver de den 4,5 stjerner ud af 5.

Kenwood BM450 er udført i et flot og stilrent design, som er godt gennemtænkt. Der er både tænkt på at det skal se godt ud, men også at det skal være praktisk og nemt at gøre rent. touch panelet har et glas belægning, som gør det super nemt, at tørre displayet af, med en fugtig klud. Låget kan også tages af, for at gøre rengøringen nemmere.

En ting som er helt specielt ved Kenwood BM450, som der ikke er mange andre bagemaskiner der har, er at du kan kombinere funktionerne, hvis du vil eksperimentere lidt, for at få det bedste brød, som passer til dig. Hvis du har fundet en god kombination, så kan du gemme den, så du altid kan finde den igen. En rigtig god ting ved denne bagemaskine, som test panelerne er meget glade for,k er at den har et lys i bagerummet, så du nemt kan holde øje med processen, mens den bager. Den har også et oplyst display.

Bagemaskinen kommer selvfølgelig også med alle de ting, som andre bagemaskiner også kommer med, såsom Hold Varm funktion, som den automatisk slå over på når den er færdig. Den komme også med en forsinkelse, så du kan starte den inden du går i seng, og så vil den starte om natten, så den er klar til når du står op. Den har også et quick program, som kan lave friskbagt brød til dig på omkring en time, hvilket er super hurtigt.

Men alle de gode ting som denne bagemaskine kommer med, har selvfølgelig også en pris, som ligger lidt i overklassen, som er et lille minus. Men i forhold til prisen, så for du en meget god bagemaskine, som er næsten helt perfekt.