Produkt NavnForhandlerPris 
Kärcher WV 5 Premium612,00 krTil Butik
Kärcher WV 5 Premium 612,00 krTil Butik

Her er endnu en god vinduesvasker fra Kärcher, og denne gang er det Kärcher WV 5. Denne vinduesvasker er super god til at gøre vinduerne helt rene, uden nogen pletter eller mærker. Vinduesvaskeren har en rigtig god sugeevne, der sørger for at alt sæbevandet og rester suges væk.

Når du skal bruge din vinduesvasker, så starter du med at sprøjte sæbevand på vinduet, og derefter så tørre du vinduet af med kluden. Til sidst så suger du rester af sæbe og vand som er på vinduet.

Hvis du har et stort hus med mange vinduer, så vil denne vinduesvasker helt klart, være et godt valg, da den har lang batterilevetid på 35 minutter. Batteriet kan også tages ud og lades op, ekstra batterier kan købes til, så den kan give non stop vinduesvaskning. Modellen er heller ikke så tung kun 0,7 kilo. Det lyder måske ikke så vigtigt, men hvis du har vasket i noget tid, så vi du på et tidspunkt kunne mærke det i armen, hvis du bruger en tung vinduesvasker. Du får har også mulighed for at tage mundstykket af, så du kan skifte til det lidt mindre mundstykke alt efter rengøringsareal.

Kärcher WV 5 er lavet af rigtig god kvalitet, og har et flot design. Den har et soft-touch håndtag, som sørger for ekstra komfort under brug. På vinduesvaskeren er der også en indikator, som viser hvor meget strøm der er tilbage i batteriet.

En super god ting ved lige denne vinduesvasker, er at den ikke kun kan bruges til at vaske vinduer. Den kan nemlig også vaske andre glatte overflader, som for eksempel spejle, brusekabiner eller glasborde.