Produkt NavnForhandlerPris 
Kärcher FC 5 1.999,00 krTil Butik
Kärcher FC 51.649,00 krTil Butik

Kärcher FC 5 kan gøre rengøringen super nem og hurtigt. Med Kärcher FC 5 slipper du nemlig for at støvsuge, før at du vasker gulv den klarer nemlig begge dele på en gang! De roterende mikrofiberruller fugtes med rent vand, og opløser alt indtørret snavs og løst snavs som krummer. Det beskidte vand og snavs bliver så suget væk, og efterlader gulvet helt rent.

Kärcher FC 5 har også en smart selvrensende funktion, der holder rullerene rene. På den måde bruger man mindre vand. Det betyder også, at den kan bruges på mange forskællige overfalder.

Kärcher FC 5 har et 2 tanks system, som vil sige, at den har en tank til det rene vand på 400 ml, og en tank til snavs på 200 ml. Vandtanken kan nemt tages af, og er lavet, så den nemt kan sættes under vandhanen, så den kan fyldes op.

Sammen med at være et 2 tanks system, så er Kärcher FC 5 også populær, for at være meget fleksibel. Selve børste hovedet er har et hængsel, som sørger for, at den kan komme ind i alle hjørner og afkroge af huset.

En anden smart ting ved Kärcher FC 5, er at de roterende ruller får maskinen til at bevæge sig fremad, uden at der skal bruges nogen krafter. Et lille minus ved maskinen, er at den vejer lidt mere end andre gulvvaskere på markedet. Men når den alligevel kan bevæge sig frem ad ved hjælp af rullerne, så betyder det ikke så meget.

Kärcher FC 5 er super populær hos brugere, det kan man blandt andet se på brugeranmeldelserne. På pricerunner får den 4 stjerner ud af 5, som er baseret på hele 670 bedømmelser. På amazon.co.uk får den også 4,2 stjerner baseret på 235 anmeldelser.

Men det er ikke kun brugere der er imponeret for Kärcher FC 5. På siden Trustedreviews.com har de anmeldt denne gulvvasker, og giver den mange rosende ord.