Produkt NavnForhandlerPris 
Wilfa Cg-2000b Bordgrill - Stål809,00 krTil Butik
Wilfa Cg-2000b Bordgrill - Stål729,00 krTil Butik

Hvem elsker ikke en god grillpølse om sommeren. Men hvad nu, hvis det regner, så vil du da ikke stå ude i regnen, for grille. Bare rolig det problem løser Wilfa CG-2000B.

Med denne indendørs kan du lave grillmad hele året rundt, også når det sner, eller regner. Du slipper også for at varme kullene op, da denne her grill kører på strøm.

Wilfa CG-2000B kan oven i købet også lave maden hurtigere, da den kan lukke låget i og grille dit mad under og over, så du ikke behøver at vende dem. Du kan også skrue ned for varmen på grillen mellem 90-230 grader, og det kan man ikke med en normal grill.

Men det er ikke kun grillmad, den kan lave du kan nemlig skrue lidt ned for varmen, og så kan du lave toast. Så du får dobbelt så meget for pengene.

Oven i det så er Wilfa CG-2000B også nem at rengøre, fordi alt fedtet og saften fra kødet løber ned i en drypskål, som du bare kan tømme efter brug. Så er pladerne også dækket i et non-stick lag så du bare kan tør pladerne af med en våd klud. Så kan du nemt tage pladerne af og sætte dem i opvaskemaskinen

De personer der har købt denne indendørsgrill, ser ud til at være meget glade for den, en skriver fx “Bedste køb jeg har gjord længe, den er stilren og praktisk. Godt køb!” En anden skriver også “Jeg har flittigt brugt min bordgrill lige siden jeg fik den. Den er nem at betjene og rengøre, hvilket er et stort plus for mig. Jeg har kun gode ting at sige om denne maskine.” Der er faktisk kun gode anmeldelser på denne grill, med 4 eller 5 stjerner ud af 5. Så jeg tror også at, du vil være glad for den.

Du kan se mere information om produktet her.