Produkt NavnForhandlerPris 
Graef V10eu Vivo Stainless Steel Serrated Blade Pålægsmaskine - Stål1.585,00 krTil Butik
Graef V10eu Vivo Stainless Steel Serrated Blade Pålægsmaskine - Stål1.585,00 krTil Butik

Graef VIVO V10 er en super god pålægsmaskine, som er rigtig populær hos forbrugerne og af gode grunde. Denne model er lavet af mærket Graef, hvilket er en af de bedste, når det kommer til pålægsmaskiner. Når man kigger på teste så bliver Graef pålægsmaskiner ofte nævnt flere gange.

Graef laver nemlig rigtig gode pålægsmaskiner med gode features og i god kvalitet. Og det er ingen undtagelse med denne pålægsmaskine, den kommer i et flot design udført i rustfrit stål.

En ting som gør, at denne model skiller sig ud fra andre modeller, er at den ikke kommer med en underliggende platform, hvilket vil sige, at man skal bruge en skål eller tallerken for at samle de færdig skåret madvare op. Det kan både ses som en fordel og ulempe. Hvis man ikke har brug for den så slipper man for at gøre den rent, men hvis du gerne vil have en, så er det en lille ulempe.

Kniven i Graef VIVO V10 er bølgeslebet og meget skarp. Modellen er meget alsidig, så det er ikke kun pålæg, som maskinen kan skære, det er også fx brød eller frugter. Kniven har en diameter på 170 mm, hvilket er en god størrelse. Kniven kan du indstille til at skære mellem 0-20 mm i tykkelse.

Når maskine bruger en skarp kniv som denne, så er det selvfølgelig vigtigt, at sikkerheden er i orden. Graef VIVO V10 kommer med børnesikring og en overbelastningssikkerhed og modellen vil også slukke automatisk efter 10 minutter.